vrijdag 19 februari 2016

Ben jij mijn vriend?

Vorige week heeft Stijn Gabeler een filmpje over mij en mijn praktijk gemaakt zodat je een indruk krijg van waar en hoe ik werk. Op enig moment in het filmpje (bij 1.45 minuut) zeg ik over mijn cliƫnten dat het hele leuke mensen zijn en dat ik met iedereen wel bevriend zou willen zijn.

Daarmee wil ik zeggen dat je echt geen slechte jeugd gehad hoeft te hebben, dat je geen zielig of sneu persoon hoeft te zijn of dat je doorgedraaid bent om naar een hypnotherapeut/coach te gaan. Want als het zover is dan ga je naar een psychiater, de slijterij of je probeert zelfmedicatie. Hypnotherapie/coaching kies je als je snel en effectief resultaat wilt bij het bereiken van een doel of het oplossen van een probleem. Een goede geestelijke gezondheid is eerder een voorwaarde
En misschien heb je een fijne partner of goede vrienden waarmee je ook kan praten maar een therapeut/coach heeft de gesprekstechnieken, de interventies en oefeningen om je in je kracht te krijgen. Met bekenden en zeker familie praat je vanuit een bestaande structuur, rolverdeling en agenda. Er is hoe dan ook een bestaand beeld van jou en een idee over wat het beste voor je is. Ze geven goed bedoeld advies. En dat voelt soms ook lekker, maar geeft meestal geen resultaat.
Loop je al een tijdje rond met een (onverklaarbare) klacht waar je vanaf wilt, mis je de zin van het leven of heb je juist heel veel zin in het leven maar heb je hulp bij het duidelijk maken en bereiken van je doelen, ben je op zoek naar een antwoord op jouw vraagstuk of een oplossing voor jouw probleem, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Bel 023 - 7 43 29 43 of mail mij voor een afspraak.
Als je hypnotherapie of regressie therapie wil volgen heb je geen verwijzing nodig van een huisarts.
Hypnotherapie wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Via onderstaande link tref je een actueel overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars van hypnotherapie. Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden.
http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

AGB code SQ Bewust 90.059955
Zorgverlenersnummer 90.100351
Lid van NBVH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten