dinsdag 15 januari 2013

Pot vol succes?

2016 is weer begonnen. En ik wens iedereen natuurlijk een fantastisch jaar toe! Maar hoe weet je of 2016 een goed jaar wordt? Gelukkig zijn er weer meer positieve verhalen. De recessie is op zijn retour, de huizen verkoop gaat beter maar er zijn ook nog pessimistische verhalen, er is oorlog in delen van de wereld, vluchtelingen stroom, banen verlies bij V&D, DA drogisterij keten, de schoenenhandel… De kans is groot dat wij alle mooie, goede, succesvolle dingen en geluksmomenten over het hoofd zien. Geluk of succes zit vaak in de kleine dingen.

Uit onderzoek is gebleken dat positieve emoties veel meer voordelen met zich meebrengt dan wij kunnen vermoeden. Wanneer je positieve emotie ervaart maak je creatieve verbindingen, voel je je verbonden met anderen en krijg je een helder blik op de wereld en kun je problemen aanpakken.

Noteer alle geluks- en succesmomenten (hoe groot of klein ook) en stop deze in een pot. Je wordt je hierdoor bewust hoe goed bezig je bent. Actie geeft reactie. Positieve gedachten, positieve gebaren, positieve daden, positieve energie trekt andere positiviteit aan. En dat kun je anno 2016 goed gebruiken!
1. Neem een glazen pot
2. Noteer ieder geluks- of succesmoment en stop deze in de pot
3. Open op 31-12-2016 je pot vol succes en geluksmomenten en ontdek hoe fantastisch je leven is
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten