maandag 13 januari 2014

Hypnotische maagbandJe komt niet aan tussen Kerst en Oud & Nieuw maar tussen Oud & Nieuw en Kerst.

Het lijkt wel of er ieder jaar er een paar kilo’s erbij zitten. Maar als je telkens doorgaat met te doen zoals je gisteren ook al deed verandert er natuurlijk helemaal niets. Dus ben je er helemaal klaar voor om weer fit, slank en energiek te zijn? Heb je helemaal geen excuses meer om meer te bewegen, gezonder te eten en je beter te voelen waardoor je je weer net zo goed voelt als toen?

Zijn er obstakels op je weg of zijn er allerlei belemmeringen die je van je doel weerhouden? Zolang je bewuste twijfelt, zal je onbewuste de kilo’s saboteren want er zijn altijd wel excuses waarom de kilo’s er aan vliegen. 
 
Een hypnotherapeut ruimt samen met jou eerst de belemmeringen op en zet daarna het doel helder en dan pas als je er klaar voor bent ga je aan de slag.
Je bent klaar voor een ander leven, je lichaam en geest is klaar en als je er compleet klaar voor bent dan pas wordt er een visuele maagband aangebracht. 

Je ondergaat een denkbeeldige maagband operatie. Omdat dit in hypnose gebeurd heeft dit voor het onderbewuste hetzelfde effect als een echte operatie, behalve dat er geen risico’s zijn op complicaties. Je bent je bewust dat het om hypnotische suggestie gaat toch krijg je vanzelf een verzadigd gevoel als je een minimale maaltijd eet. Je onbewuste gelooft namelijk dat je maag zo klein is als bijvoorbeeld een golfbal en je bewuste kan daardoor wennen aan een nieuw patroon van kleine maaltijden waardoor het een automatisme wordt. Je zult merken dat je al na een paar dagen je een ander mens voelt.


Wil je meer weten over een hypnotische maagband en of dit ook voor jou geschikt is, bel mij (Diana Vergouwen-Koenekoop) 023 – 7432943 of stuur een diana@sqbewust.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten