maandag 3 februari 2014

Hypnotiseer je Valentijn op 14 februariHet is bijna weer zover, Valentijn, de dag dat geliefden elkaar kaartjes, bloemen of andere cadeautjes sturen.
Voor sommige is Valentijnsdag een ramp. Zij krijgen geen kaartjes of bloemen. Zij worden geconfronteerd dat zij alleen en eenzaam zijn. En misschien vragen zij zich af: “Waarom heb ik die ene speciale nog niet gevonden? Waarom wordt iedereen om mij heen verliefd, gaan trouwen en krijgen kinderen behalve ik?” Speciaal voor singles die graag Cupido in hun leven wensen organiseer ik alleen op dinsdagavond 4 maart een bijzondere hypnoseavond “How to attract love”.

Voor sommigen is het nog niet zo gemakkelijk de liefde te vinden. Dan ging het 2000 jaar geleden wel wat eenvoudiger. Je gaf gewoon één keer per jaar, waarschijnlijk zo rond 14 februari, een feestje. En tijdens dit feestje werden de namen van ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. En zo werden twee jongen mensen aan elkaar gekoppeld en elkaars partner.

Erg praktisch maar niet zo romantisch. Het volgende verhaal speelt zich rond dezelfde periode af (270 n Chr.). Er was een priester Valentijn die zieken genas en ouderen verzorgde. Valentijn leefde in een tijd van oorlog. De keizer had alle manschappen hard nodig en stelde hoge eisen aan zijn soldaten. Zo mochten soldaten niet trouwen want de gedachte aan je geliefde zou alleen maar afleiden.

Op een dag klopten een Romeinse soldaat en een Christelijke vrouw bij priester Valentijn aan met de vraag of hij ze wilde trouwen. Ondanks het verbod van de keizer, voerde Valentijn in het geheim de trouwplechtigheid uit. Maar een geheim blijft niet lang geheim want steeds meer verliefde stelletjes kwamen bij priester Valentijn langs. Het bleef ook niet geheim voor de keizer en hij gooide de liefdespriester in de gevangenis.

De gevangenbewaarder hoorde van de geneeskrachtige gaven van de priester en vroeg hem zijn blinde dochter te genezen maar helaas werd Valentijn op 14 februari onthoofd. Na de onthoofding van Valentijn ontving het blinde meisje een briefje. Uit het briefje viel een gele bloem. Valentijn was gewoon zijn patiënten een gele bloem te geven. Op het briefje stond een tekst: “Van je Valentijn” De legende vertelt dat het meisje direct kon zien.

Een prachtig verhaal over verliefde stelletjes die zelfs het verbod van de keizer negeerden om bij elkaar te zijn. En misschien dacht jij dat je ook voor eeuwig bij je geliefde zou zijn. En had jij ook de liefde van je leven gevonden… en deze weer verloren, dan kan het lastig zijn om de stukken van je gebroken hart weer op te pakken.

Ik krijg dan wel eens het verzoek om met behulp van hypnose de ex-partner te doen laten vergeten. Er wordt mij dan gevraagd om geheugenverlies over de relatie toe te passen. Want als ze hun ex maar konden vergeten, op welke manier dan ook, dan kunnen ze weer verder met hun leven. 

In dit geval kan hypnose geen wonderen verrichten zoals priester Valentijn maar hypnose kan je wel helpen om je ogen te openen zodat je dingen van een ander kant kan bekijken. Hypnose kan je leren hoe je anders met emoties kunt omgaan en wat je van de relatie kunt meenemen om dingen in je leven anders aan te pakken. Wil jij je leven anders aanpakken? Wil jij je gebroken hart lijmen? En wil je de liefde in je leven weer aantrekken? Neem dan contact met mij, Diana Vergouwen-Koenekoop, op 023-7432943 of mail diana@sqbewust.nl en ontdek hoe hypnose jouw leven positief kan veranderen.

Tot slot vragen zij wel eens aan mijn man Mart wat zijn ervaringen met hypnose zijn en of hij wel eens bij mij onder hypnose is geweest. Hij zegt dan altijd “Diana heeft mij al 25 jaar gehypnotiseerd en ik voel mij daar heel gelukkig bij”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten