woensdag 2 november 2016

Sommige mensen hebben gewoon een high-five nodig

En niet alleen sommige mensen, maar eigenlijk alle mensen, dus ik en jij ook!
Een high five betekent letterlijk “hoge vijf” is een handgebaar die een zekere triomf uitdrukt. Twee mensen steken tegelijkertijd hun hand op ter hoogte van hun hoofd en klappen dan elkaar even aan. De high five komt oorspronkelijk uit Amerika en werd tijdens sportevenementen gebruikt

Het fijne van een high five is dat je samen dat gevoel hebt van dat hebben wij goed een gedaan, een gevoel van trots en overwinning. Het is een compliment naar elkaar toe.
Nu kunnen wij elkaar niet genoeg complimentjes geven, sommige hebben dat nodig, sommige verdienen het maar krijgen het te weinig, sommigen vergeten we complimentjes te geven maar heel vaak, eigenlijk bijna nooit, geven wij ons zelf een complimentje.

Dus hoe leuk is het als je je eigen hand op een vel overtrekt. En deze hand bijvoorbeeld op je koelkast plakt en elke keer als je langs loopt geef je jezelf een high five. Hoe fijn is dat? Leuk idee toch?
Als je het een leuk idee vindt, laat mij dat weten door naar mijn website te gaan en daar je commentaar te plaatsen. En ben je iemand die niet lekker in je vel zit en dat gevoel dat je erbij hoort, er toe doet, het gevoel dat je je weer leuk vindt dat je weer trots bent op jezelf maak dan een afspraak met mij tel: 023-7432943 of mail waardoor je weer ideeën krijgt en weer positief over jezelf bent.
Bij deze alvast van mij een High Five!!!
DianaGeen opmerkingen:

Een reactie posten