donderdag 6 december 2012

21 december 2012 vergaat dan jouw wereld?


Iedereen herkent wel dat gevoel als je een kamer binnenloopt en er is zo’n bedrukte stemming. Kort daarvoor hadden ze bijvoorbeeld ruzie gehad en dat is nog te merken als je binnenkomt. Maar je herkent het vast ook andersom. Dan loop je een huis binnen waar zo’n prettige sfeer hangt. Ook ben je graag in de buurt van vrolijke mensen. De positieve energie die deze mensen uitstralen is geweldig. Wat denk je dat er zou gebeuren als iedereen op de hele wereld deze positieve energie zouden uitstralen. Zouden wij dan een prettige atmosfeer creëren?
Ik moest daar aan denken toen ik aan 21 december 2012 dacht. Voor het eerst in de geschiedenis (door televisie, internet etc.) heeft bijna iedereen op de wereld van de Maya kalender gehoord en dat de wereld op 21 december vergaat. Sommige zullen dit wel geloven, anderen niet, sommige denken het is een verkeerde berekening, weer anderen denken dat er juist een ander soort denken ontstaat. Maar het houdt ons wel in meer of mindere mate bezig.
Wat zou dat met de sfeer op de wereld doen op 21 december? En wat een gevoel van opluchting creëren wij met zijn allen op de hele wereld als het niet waar blijkt te zijn? Hoe zou het voelen als 7 miljard mensen tegelijkertijd een positieve energie zouden uitstralen;
                                        Yes we are alive on this World?!!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten