dinsdag 6 juni 2017

"Je krijgt van mij een auto"

"Je krijgt van mij een auto"
Dit zijn de woorden van Warren Buffet, één van de rijkste mensen op aarde, tijdens een lezing voor een groep scholieren. “Maar, denk goed na welke auto je kiest, want je krijgt er maar één en je moet er je hele leven mee doen”.
“En als je deze auto dan hebt, dan ben je er vast heel zuinig op; zal je de auto vaak poetsen en goed verzorgen want je weet dat je nooit meer een ander zal krijgen”.



Welke voor auto zou jij kiezen wetende dat je je hele leven er mee zou moeten doen?
Een snelle? Een robuuste?
En hoe goed zou jij voor deze auto zorgen?
En zou je voor onderhoud regelmatig de monteurs van de garage een bezoekje brengen?

Belangrijke les
De leerlingen kregen geen auto van Warren Buffet maar een hele belangrijke les. Hoeveel geld je ook hebt, je hebt maar één lichaam en die kan je na zoveel kilometer te hebben gelopen niet inruilen voor een nieuwe. Zorg dat je lichaam fit blijft door gezond te eten, te sporten, goed te verzorgen zodat het heel lang mee blijft gaan in goede conditie. Hierdoor heb je langer de tijd om de dingen te doen die belangrijk zijn in het leven; je plannen uit te voeren; om te bereiken wat je wil bereiken.

Wil je ook de dingen doen die jij belangrijk vindt in je leven?
En wil je gezond zijn in lichaam en geest?
Misschien heb je het gevoel dat het je niet lukt maar zou je de dingen wel anders willen?

Afvallen
Ben je te zwaar en wil je afvallen? (lees meer over de hypnotische maagband)

Stoppen met roken
Of misschien wil je stoppen met roken in een andere omgeving zoals in een heerlijke villa in Spanje waar je een detox krijgt van zowel lichaam als geest terwijl je geniet van heerlijk gezond eten, de fijne temperatuur en de aangename Spaanse ambiance (lees meer over Stoppen met roken in Spanje).

Maak een afspraak
Geef mij een belletje 023-7432943 of mail diana@sqbewust.nl  Boek dan een sessie en dan onderzoeken we wat je onbewuste belemmeringen zijn, die misschien zelfs lichamelijke klachten kunnen veroorzaken of waardoor je je vermoeid voelt, stress ervaart, of verdrietig bent.

Haal het beste uit je leven en verzorg je lichaam goed want je weet het;
je krijgt er maar één.

Een lieve kuzzz, Diana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten